Optimar'ın anketinde 2021'in en başarılı siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan seçildi

Optimar araştırma merkezi Türkiye'nin Nabzı Aralık Ayı Araştırmasında katılımcılara en başarılı siyasetçiyi sordu. Katılımcılardan Recep Tayyip Erdoğan yanıtını aldı.

02 Ocak 2022 Pazar 16:00
Optimar'ın anketinde 2021'in en başarılı siyasetçisi Recep Tayyip Erdoğan seçildi

Optimar Araştırma, 2021 yılında gerçekleştirdikleri "Türkiye'nin Nabzı" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. 2021 yılının en önemli dış politika olayı, 2021 yılının en unutulmayan olayı, 2021 yılının en çok konuşulan siyasetçisi, 2021'de sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi gibi başlıkların cevapları da belli oldu.

2021 yılı geride kalırken, Optimar Araştırma 2021 yılının "en"lerini açıkladı. 26 ilde 2.526 katılımcıyla yapılan araştırmada yılın en önemli dış politika olayı, en çok konuşulan siyasetçi, sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi gibi sorular soruldu. Gelen yanıtlar sonucunda da yılın "en"leri belli oldu.

EN BAŞARILI SİYASETÇİ ERDOĞAN

Araştırmaya katılan vatandaşlara 2021 yılının en başarılı siyasetçisini soran Optimar'ın aldığı yanıtların ilk sırasında Recep Tayyip Erdoğan yanıtı yer aldı.

Optimar'dan Türkiye'nin Nabzı AraştırmasıOptimar'dan Türkiye'nin Nabzı Araştırması

2021 YILININ EN BAŞARILI SİYASETÇİSİ

 

EN İYİ SOSYAL MEDYA KULLANAN SİYASETÇİ

"2021 yılının en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi sizce kimdir?" sorusuna ise yüzde 24,3 ile Recep Tayyip Erdoğan yanıtı verildi. Ardından sırasıyla Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Fahrettin Koca, Barış Atay, Süleyman Soylu, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğu, Devlet Bahçeli, Ali Babacan, Binali Yıldırım, Fuat Oktay, Abdullah Gül, Fatih Erbakan, Doğu Perinçek, Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ, Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül ve Temel Karamollaoğlu yer aldı.

EN ÇOK KONUŞULAN KİŞİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

"2021 yılının en çok konuşulan kişisi sizce kimdir?" sorusuna açık ara yüzde 43,5 ile Recep Tayyip Erdoğan yanıtı verildi. Ardından yüzde 17,2 ile Fahrettin Koca, yüzde 10,1 ile Ekrem İmamoğlu, yüzde 4,2 ile Süleyman Soylu, yüzde 4,2 ile Ziya Selçuk geldi. Listenin devamında; Müge Anlı, Mete Gazoz, Mesut Özil, Şeyma Subaşı, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Şahan Gökbakar, Danla Biliç, Zeynep Bastık, İbrahim Tatlıses, Merve Dizdar, Melis Sezen yer aldı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63