PKK elebaşı Mustafa Karasu, İmamoğlu'na sahip çıktı

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Ahmak' sözleri ile hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı. Karasu, "Demişse ne olmuş yani? İmamoğlu'na yapılan HDP'ye yapılmış gibidir." dedi

18 Ocak 2023 Çarşamba 18:30
PKK elebaşı Mustafa Karasu, İmamoğlu'na sahip çıktı

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, terör örgütüne yakın medya organında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı. 

"İMAMOĞLU'NA YAPILAN HDP'YE YAPILMIŞTIR"

Örgütün sözde yayın organına konuşan Karasu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılanması ve ceza alması ile ilgili, "İmamoğlu'na nasıl uydurmayla bilmem ahmak demiş ya ahmak diyebilir. Ne olacak yani? Yani o da zaten şeye söylemiş. Süleyman Soylu'ya söylemiş. Onun için ceza veriyor ya. İmamoğlu'na niye yapılıyorsa HDP'ye yapılan odur." dedi.

"HDP YASAL KURULMUŞ BİR PARTİ DEĞİLDİR"

"HDP bir binada şey değil yasal kurulmuş bir parti de değil. Yani HDP kalkışmaların ortaya çıkardığı bir parti." diyen Karasu AK Parti ve MHP İttifakı'nı yıkmaları gerektiğini söyledi.

"AK PARTİ VE MHP'Yİ YIKAMAZSAK BİZİ YOK EDECEKLER"

Karasu, "Saldırılar daha da gelişebilir yani. Bu yönüyle biz halka çağrı yapıyoruz. Halkımız bütün kurumlarına sahip çıkmalı, demokrasi mücadelesine katılmalı. AKP, MHP faşizmini yıkmak için saldırılar ne olursa olsun bu mücadele ısrar etmeli. Yoksa yok edecekler bizi." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63