PKK/PYD elebaşı Salih Müslim tutuştu: Dünya ses versin!

Suriye PKK'sının sözde siyasi lideri Salih Müslim, TSK'nın gece yarısı başlattığı Pençe-Kilit Hava Harekatı ile ilgili panik dolu bir açıklama yayınladı.

20 Kasım 2022 Pazar 11:45
PKK/PYD elebaşı Salih Müslim tutuştu: Dünya ses versin!

Milli Savunma Bakanlığının gece saat 01.12'de "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" paylaşımıyla duyurduğu Pençe-Kilit Hava Harekatı kapsamında Suriye ve Irak'ın kuzeyinde yuvalanan terör kamplarına eş zamanlı operasyon başlatıldı. 160 kilometre derine inilen harekatta PKK/PYD'nin kontrolündeki birçok nokta vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mukavemet gösteremeyen PKK'lı teröristler güneye doğru kaçarken, terör yandaşları geceden bu yana çeşitli lisanlarda açıklama yaparak uluslararası kamuoyundan destek istiyor.

SES GELMİYOR!

Bunlara, Suriye PKK'sı YPG'nin illegal siyasi uzantısı Demokratik Birlik Partisi'nin (PYD) sözde eşbaşkanı Salih Müslim de katıldı.

PYD elebaşısı Salih Müslim, terör yandaşı Mezopotamya Ajansı’na konuşarak, Ayn-el Arab'tan (Kobani) Kandil'e kadar geniş bir sahada hedef alındıklarını söyledi. Terör elebaşı Müslim, "Bütün dünya Türk devletinin vahşice saldırmasını görmeli ve ses çıkarmalıdır." dedi.

AVRUPA İÇİN DE TEHLİKELİYMİŞ

Türkiye'nin gücü üzerinden Batı'yı korkutmayı hedefleyen Müslim, Türkiye'nin "böyle bırakılırsa herkes için tehlikeli" olduğunu öne sürdü.

Uzmanlar Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı değerlendirdi: 160 km içeriye girmişler!Uzmanlar Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı değerlendirdi: 160 km içeriye girmişler!

Bakan Akar'dan son dakika harekat açıklamasıBakan Akar'dan son dakika harekat açıklaması

Coşkun Başbuğ, TSK'nın hava harekatını değerlendirdiCoşkun Başbuğ, TSK'nın hava harekatını değerlendirdi

AK Parti'den Pençe Kılıç açıklamasıAK Parti'den Pençe Kılıç açıklaması

İYİ Partili Çıray, TSK'nın harekatını lekelemeye çalıştıİYİ Partili Çıray, TSK'nın harekatını lekelemeye çalıştı

TSK'ya ait savaş uçakları Suriye'deki PKK/YPG mevzilerini vuruyor!TSK'ya ait savaş uçakları Suriye'deki PKK/YPG mevzilerini vuruyor!

Abdullah Ağar: 'Harekatlar içerisinde en kapsamlısı olduğunu değerlendiriyorum'Abdullah Ağar: "Harekatlar içerisinde en kapsamlısı olduğunu değerlendiriyorum"

Mehmetçik PKK'yı vurdu HDP Avrupa'dan yardım istedi!Mehmetçik PKK'yı vurdu HDP Avrupa'dan yardım istedi!

MSB, Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik harekatın ilk görüntülerini paylaştıMSB, Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik harekatın ilk görüntülerini paylaştı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63