PKK/YPG'yi operasyon korkusu sardı: Terörist Salih Müslim'den skandal açıklama

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik yeni bir operasyon başlatacağı geçtiğimiz günlerde gündeme geldi. PKK/YPG'nin elebaşı terörist Salih Müslim'i gerçekleşecek operasyonun korkusu sardı. Müslim, ''Türkiye büsbütün yıkılır'' dedi.

17 Ekim 2021 Pazar 22:23
PKK/YPG'yi operasyon korkusu sardı: Terörist Salih Müslim'den skandal açıklama

Son günlerde Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin saldırılarının artmasının ardından Türkiye'nin bölgeye tekrar bir harekat düzenlemesi gündeme geldi. PKK/PYD elebaşı Salih Müslim de PKK'nın yayın organı ANF'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

''TÜRKİYE BÜSBÜTÜN YIKILIR''

Terörist elebaşı Salih Müslim, "Gerçekten böyle bir şeye girişirse bu son çırpınışları olur. Artık öyle bir yere gelir ki Türkiye büsbütün yıkılır. Türkiye çok zor durumda. Bugün daha örgütlüyüz. Direniş de başka türlü olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63