Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı

Rus Profesör Aleksandr Dugin, Rusya'nın Ukrayna'yla mücadelesinin "varlık yokluk meselesi" olduğunu bu yüzden "Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı" ifadelerini kullandı.

28 Mart 2022 Pazartesi 06:00
Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı

Rus Profesör Aleksandr Dugin, önemli açıklamalarda bulundu. Al-Jazeera televizyon kanalına konuşan Rus siyaset bilimci, Rusya'nın savaşı kazanmak zorunda olduğunu söyledi.

Putin'in danışmanı Prof. Dr. Dugin: Rus ordusu gerekirse nükleer silah kullanmalı

"AKSİ HALDE RUSYA HARİTADAN SİLİNİR"

Dugin, aksi halde Rusya'nın haritadan silinebileceğini vurguladı. Dugin, Rus ordusunun gerekirse nükleer silah kullanmasının şart olduğunu savundu.

Rusya'nın Ukrayna işgali 32. gününde! Bilanço açıklandıRusya'nın Ukrayna işgali 32. gününde! Bilanço açıklandı

Alman medyası, Putin’in önündeki 5 senaryoyu yazdıAlman medyası, Putin’in önündeki 5 senaryoyu yazdı

Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'Biden: Rusya'nın kimyasal silah kullanma ihtimali 'gerçek bir tehdit'

"NATO KARIŞIRSA KARŞILIK VERİRİZ"

Aleksandr Dugin "Bu askeri operasyon bizim için varlık yokluk meselesi. Ya var olacağız ya da yok olacağız. Şu anda her şey sallantıda duruyor. Yenilgi ihtimalini düşünmüyoruz. Çünkü bu olamaz. Olursa Putin, Rusya ve bildiğim kadarıyla dünya da olmayacak. Çünkü biz her şeyi riske attık. Bu yüzden NATO tarafından nükleer bir saldırıya uğrarsak veya savaşa müdahale ederse, nükleer seçeneğe ilişkin Sayın Putin'in söylediklerini dinlemek gerekir. Çünkü sahada aynı şekilde cevap verilecek. Bu operasyonun 'son nefesimize kadar devam etmesi' kararı çoktan alındı ve kazanmaktan başka çaremiz yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63