Putin suikaste uğramaktan korkuyor

Endonezya'da düzenlenecek G20 zirvesine gitmeme kararı alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, suikasta uğrama korkusu nedeniyle başka ülkelere seyahat etmekten kaçındığı iddia edildi.

12 Kasım 2022 Cumartesi 10:30
Putin suikaste uğramaktan korkuyor

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "yoğun programı" nedeniyle gelecek hafta düzenlenecek G20'ye katılmayacağını duyurdu.

Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, Rusya'da düzenlenecek bir toplantı nedeniyle Putin'in Rusya'da kalması gerektiğini belirtti.

Putin'in G20 Zirvesi'ne katılmayacağı açıklandıPutin'in G20 Zirvesi'ne katılmayacağı açıklandı

Rus siyasi analist Sergey Markov

SUİKAST KORKUSU

Rus siyasi analist Sergey Markov ise, Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle eleştirilerin hedefindeki Putin'in diğer ülkelerin baskısından kaçmak ve suikast olasılığı nedeniyle birçok ülke liderinin katılacağı zirveye gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Markov, İngiltere, ABD veya Ukrayna gizli servislerinin Putin'e saldırı düzenlemeyi deneyebileceği iddiasında bulundu.

Rusya'nın Ukrayna işgalinde ele geçirdiği tek bölge olan Herson'dan kısmi çekilme kararını sert bir şekilde eleştiren Markov, Putin'in kameralar önünde bir aktivistin saldırısına uğrayıp yere düşerek rezil olmaktan korktuğunu da ifade ederek "Bazı Batılılar eminin böyle bir plan yapıyor" dedi.

Rus birlikleri Herson'dan çekildiRus birlikleri Herson'dan çekildi

Putin’in Herson’dan çekilme kararı Rusya’da nasıl karşılandı?Putin’in Herson’dan çekilme kararı Rusya’da nasıl karşılandı?

Ukrayna ordusu, Rus güçlerin çekildiği Herson'a girdiUkrayna ordusu, Rus güçlerin çekildiği Herson'a girdi

HERSON'DAN ÇEKİLME KARARI RUSYA’YI KARIŞTIRDI

Rusya'nın Herson'dan kısmi çekilmesi ülke içinde büyük tepkilere yol açıyor. Devlet televizyonunun önemli isimlerinden Anastasya Kasevarova, Herson'un düşüşünün büyük bir geri adım olduğunu söyledi. Birçok önemli bölgeyi kaybettiklerini söyleyen Kasevarova, "Büyük planımız neydi. Bence Kremlin ya da Savunma Bakanlığı'nda kimse bunun yanıtını bilmiyor" ifadelerini kullandı.

Komsomolskaya Pravda analisti Sergey Mardan da Ukrayna'daki "özel operasyonun" Herson'dan çekilme kararıyla sona erdiğini belirterek "Uzun bir savaş başladı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63