Rusya, NATO misyonunu askıya aldı! Stoltenberg'ten çok sert açıklama

Rusya'nın NATO'daki misyonunu askıya almasına tepki gösteren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Moskova yönetimini esefle kınadığını belirterek, "Rusya'nın füze gücü güvenliğimiz için bir tehdit. Caydırıcılığımızı artıracağız" dedi.

20 Ekim 2021 Çarşamba 17:23
Rusya, NATO misyonunu askıya aldı! Stoltenberg'ten çok sert açıklama

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Rusya'nın NATO misyonunu askıya alma kararını esefle karşıladık. İlişkiler, Soğuk Savaş sonrası en düşük seviyede" açıklamasında bulundu.

"Rusya ile diyaloğa açığız. Ancak Rusya'nın füze gücü güvenliğimiz için bir tehdit oluşturuyor. Caydırıcılığımızı ve çatışma yeteneklerimizi artırarak bununla yüzleşeceğiz"

Rusya, NATO temsilciliğini askıya aldıRusya, NATO temsilciliğini askıya aldı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova yönetiminin NATO'daki misyonunu askıya aldığını belirterek, "Gerekli olduğunda Brüksel büyükelçiliği üzerinden Rusya ile irtibata geçebilirler" demişti.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63