Saç ektirmeye geldi denince kızdı! İngiltere'nin eski Sağlık Bakanı Hancock, İstanbul'da...

Alışveriş yaparken kameralara yansıyan Hancock'un ziyaret amacının tedavi olduğu yönündeki söylentiler dolaşıma girdi. Hancock, iddialara yanıt verdi.

11 Ocak 2023 Çarşamba 10:00
Saç ektirmeye geldi denince kızdı! İngiltere'nin eski Sağlık Bakanı Hancock, İstanbul'da...

Eski İngiliz Sağlık Bakanı, Türkiye'de kameralara yansıdı. Matt Hancock, İstanbul'da bir pazarda kıyafet bakarken görüntülendi.

İngiltere medyası, kış mevsiminde Hancock'un İstanbul'a seyahat amacının tatil olamayacağını, ancak saç ekimi ya da diş tedavisi olabileceğine dair ihtimalleri sıraladı.

Açıklama yapmak zorunda kalan Hancock, ne saç ekimi ne de diş tedavisi için İstanbul'a geldiğini söyledi.

Hancock, kendisini konuyla ilgili bir gazetecinin aradığını dile getirdi. Konuşmasının sonunda söylentilere gülümseyen Hancock, şunları anlattı:

SAÇ EKTİRME İDDİASI HANCOCK'U KIZDIRDI

"Az önce ofise döndüğümde bir gazeteci aradı ve hafta sonu İstanbul'a saç ekimi ve diş kaplama yaptırmaya gidip gitmediğimi sordu. Hayır. İstanbul'a hafta sonu gittim. Bu hikayede diş yok. Bugün saç var, yarın yok."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63