Samet Akaydın'dan Fenerbahçe'ye 3,5 yılık imza!

Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki ilk transferi belli oldu. Samet Akaydın'ın temsilcileri ile görüşme gerçekleştiren sarı-lacivertliler her konuda anlaşmaya vardı.

10 Ocak 2023 Salı 17:15
Samet Akaydın'dan Fenerbahçe'ye 3,5 yılık imza!

Samet Akaydın’ın temsilcileri Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. Yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlayan iki taraf mutlu sona ulaştı. Samet Akaydın'ın transferi 12 Ocak'ta resmen açıklanacak.

"İLKLER VE SONLAR HER ZAMAN ÖZELDİR" DEMİŞTİ

Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydın, Başakşehir maçı sonrası yaptığı paylaşımla adeta kulübüne veda etmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan milli oyuncu, "İlkler, enler ve sonlar her zaman özeldir. Unutulmaz" ifadelerini kullanmıştı.

3.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe, Samet Akaydın ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Samet Akaydın resmen Fenerbahçe'ye imzayı attı. 

"ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM"

HaberTürk'e konuşan Samet Akaydın, "Futbola yeniden başlamış gibi çok mutlu ve heyecanlıyım. Fenerbahçe ile kupalar kazanmak istiyorum. Başarılı olmak için çok çalışacağım." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63