Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'u 1-0 mağlup eden Real Madrid, 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu.

29 Mayıs 2022 Pazar 00:45
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ve Real Madrid karşı karşıya geldi. Stade de France'da oynanan finalde Real Madrid 1-0'lık galibiyetle kupanın sahibi oldu.

Real Madrid'e şampiyonluğu getiren golü 59. dakikada Vinicius Junior kaydetti.

REAL MADRİD İLK YARIDA VAR'A TAKILDI

Real Madrid'in 43. dakikada Karim Benzema ile bulduğu gol, VAR kararıyla iptal edildi.

Gönderilen uzun topta savunma arkasında sarkan Benzema'nın şutunda top kaleciden döndü. Devamında oluşan karambolde Benzema, topu yeniden önünde buldu ve vuruşunda top ağlara gitti ancak yan hakem ofsayt kararı verdi. 3 dakikanın üzerinde süren VAR kontrolünün ardından ofsayt kararı onaylandı.

90 dakika sonunda karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Real Madrid 1-0'lık skorla Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Paris'te Devler Ligi rezaleti! Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumuParis'te Devler Ligi rezaleti! Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu

REAL MADRİD'İN 14. ŞAMPİYONLUĞU

Real Madrid, 1-0'lık skorla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşarak toplamda 14. kupasını kaldırdı ve bir kez daha Avrupa'nın en büyüğü oldu. İspanyol devi, üst üste 8 finalini de kazanma başarısı gösterdi.



LİVERPOOL 4. KEZ KAYBETTİ

Liverpool ise tarihinde 10. kez çıktığı Şampiyonlar Ligi finalinde 4. kez kaybetmenin üzüntüsünü yaşamış oldu. Öte yandan Liverpool, Premier Lig'deki ikinciliğinden sonra Şampiyonlar Ligi'nde de ikincilik koltuğunda kalmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63