Sarıgül'den çarpıcı çıkış: 250 sene yetecek önemli gaz damarı buldular

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kazakistan’daki olaylarla ilgili çarpıcı bir çıkışta bulundu.

09 Ocak 2022 Pazar 21:30
Sarıgül'den çarpıcı çıkış: 250 sene yetecek önemli gaz damarı buldular

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Kazakistan’da yeraltı madenleri son derece zengin. İngiltere, Amerika ve İsrail’in oyunlarını bozan parti Türkiye Değişim Partisi olacak. Amerika, İngiltere ve İsrail, Türki cumhuriyetler üzerinden elinizi çekiniz” dedi.



Türkiye Değişim Partisi ‘Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı’ Adana’da merkez Çukurova ilçesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı.




250 SENE YETECEK GAZ DAMARI BULDULAR

Kazakistan’daki olaylara da değinen Sarıgül şunları söyledi:

“Kazakistan’da oynanan oyunlar var. Kazakistan’da yeraltı madenleri son derece zengin. Bir araştırma yapmışlar ve baktılar ki 250 sene yetecek önemli gaz damarı buldular. Bu gaz damarını bulur bulmaz hemen İngiltere, Amerika ve İsrail devreye girdi. Türkiye üzerinde, Türki cumhuriyetler üzerinde İngiltere, Amerika ve İsrail’in oyunlarını bozan parti Türkiye Değişim Partisi olacak. Amerika, İngiltere ve İsrail, Türki cumhuriyetler üzerinden elinizi çekiniz.”



 

Kazakistan: Teröristler tamamen öldürülene kadar operasyonlar devam edecekKazakistan: Teröristler tamamen öldürülene kadar operasyonlar devam edecek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63