Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı! Elon Musk'lı çok konuşulan cevap!

İYİ Parti İzmir Milletvekili, Genel Başkan Meral Akşener'in başdanışmanı Aytun Çıray, yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı! Bakan Varank'tan Aytun Çıray'a Elon Musk örneğiyle cevap geldi.

25 Nisan 2022 Pazartesi 19:15
Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı! Elon Musk'lı çok konuşulan cevap!

Baykar tarafından üretilen SİHA'lar, sahada gösterdiği başarıyla dünyada manşetleri süsledi. Çok sayıda ülke Türk SİHA'larına sahip olmak için sıraya girdi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bu başarıda önemli pay sahibi olan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef almıştı. Çıray'ın tepki çeken sözlerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Elon Musk örneğiyle cevap verdi.
 

İYİ Partili Aytun Çıray yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldıİYİ Partili Aytun Çıray yine Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı


Çıray'ın sözlerine cevap veren Varank, ''Otomobil de 140 sene önce icat edildi ama otomotiv endüstrisindeki devrimi geliştirdiği teknolojiyle Elon Musk yaptı. Bayraktar'ın geliştirdiği, sofistike otonom teknolojilere sahip, savaş konseptini değiştiren SİHA'ları bu mandacı zihniyetin anlamasını zaten kimse beklemiyor!'' ifadelerini kullandı.

ÇIRAY NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya hesabından, bir kullanıcının Selçuk Bayraktar hakkındaki övgü dolu sözleri alıntılayan Çıray, ''İlk İHA 1916'da yapıldı. Jet motoru olan ilk model 1955'de yapıldı. 1980-90'larda küçültüldü. Türkiye’nin İlk Yerli İnsansız Hava Aracı TUSAŞ İHA-X1 Şahit'i yaptı. 1995'de Keklik kullanıldı. Yani Bayraktar İHA SİHA'ların mucidi olduğu kuyruklu bir yalandır. Ah paşalar ah!'' paylaşımını yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63