Şeyh Khalid Yasin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da övgü dolu sözler

Malcolm X’in dava arkadaşı Şeyh Khalid Yasin, “Başkan Erdoğan dünyaya yardım edebilecek ilk beş insanın içinde" açıklamasını yaptı.

02 Ekim 2022 Pazar 10:00
Şeyh Khalid Yasin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da övgü dolu sözler

Hıristiyan inancına mensupken 57 yıl önce dava arkadaşı Malcolm X’in sayesinde İslam ile müşerref olan Şeyh Khalid Yasin’in en iyi dostları arasında ise Muhammed Ali ve Mike Tyson bulunuyor. İslami ilmini büyük İslam âlimlerden edinen, yaşamını İslam’ı tebliğe adayan Şeyh Khalid Yasin, ABD’deki vaazları dışında bugüne kadar 117 ülkede ve onlarca şehirde İslam’ı anlattı, 75 binden fazla insanın Müslüman olmasına vesile oldu.

İstanbul'a gelen Şeyh Khalid Yasin, Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin sorularını yanıtladı. 

"ERDOĞAN DÜNYAYA YARDIM EDEBİLECEK İLK 5 İNSAN İÇİNDE"

Şeyh Khalid Yasin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise vizyonu çok iyi, onun vizyonuna sahip insan yok. Dünyaya yardım edebilecek ilk beş insanın içinde. Erdoğan ile hiç görüşmedim, görüşmek isterim. Benim aciz fikrimden kendisinin büyük vizyonuna bir katkım olabilirse mutlu olurum" dedi. 

"ERDOĞAN TÜM DÜNYAYA FAYDALI"

Şeyh Khalid Yasin sözlerine şöyle devam etti:

 İlk başta yaptıkları için kendisine teşekkür ederdim çünkü kolay değil yaptıkları… Erdoğan sadece kendi memleketine faydalı değil, dünyaya da faydalı. Ve şu an ki vizyonunu koruması için kendisine dua ederdim. Bazen suyun yanında yaşayan insanlar onun kıymetini en az anlayanlar olur. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63