Şimdi de Dilek İmamoğlu devreye girdi! HDP'ye yaranmak için yarışıyorlar

İstanbul ile ilgilenmek yerine sadece Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusuna odaklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da sahneye indi. Dilek İmamoğlu HDP'ye yaranmak için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

04 Nisan 2022 Pazartesi 08:00
Şimdi de Dilek İmamoğlu devreye girdi! HDP'ye yaranmak için yarışıyorlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki HDP'ye yaranma yarışında, bu kez İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu sahneye çıktı.

Gazeteci Ayşe Arman'a demeçler veren Dilek İmamoğlu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile görüşmesini, "Barış için, sevgi için adım atmanın neresi yanlış?" diyerek HDP'ye sinyal verdi.

Dilek İmamoğlu'nun Başak Demirtaş görüşmesine ilişkin bu sözlerine, sosyal medyadan tepki yağdı.

KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL'DEN SERT ELEŞTİRİ

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yılın başında HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve heyetini CHP Genel Merkezi'nde ağırlamış, aynı karede görüntü vermemesi üzerine Kandil'den sert eleştiriler gelmişti.

Eleştirilerin üzerine Kılıçdaroğlu, HDP'ye boyun eğerek, "Selahattin Demirtaş niçin tutuklu?" gibi çıkışlarla gündem değiştirmişti.

2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığı yarışında geri durmayan İmamoğlu ise, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve HDP'li Sırrı Sakık ile birlikte sergi açılışına katılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu'nun, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi adaylık yarışında anahtar olarak gördüğü biliniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63