Son Dakika: Avcılar'da feci metrobüs kazası: İstanbul Valisi Yerlikaya'dan ilk açıklama...

Son dakika haberi... İstanbul Avcılar'da 4 metrobüs birbirine girdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazasında maalesef 42 hemşehrimiz yaralandı." açıklamasında bulundu.

09 Eylül 2022 Cuma 20:30
Son Dakika: Avcılar'da feci metrobüs kazası: İstanbul Valisi Yerlikaya'dan ilk açıklama...

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Avcılar'da korkunç bir metrobüs kazası meydana geldi. İki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazaya iki metrobüs daha eklendi. Kazada 42 yolcu yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Avcılar'da meydana gelen metrobüs kazasında maalesef 42 hemşehrimiz yaralandı. İl Sağlık Müdürlüğümüz ekiplerince yaralılarımız en yakın hastanelerimizde tedavi altına alındı. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. İstanbul’umuza geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

İKİ VATANDAŞ METROBÜS İÇİNE SIKIŞTI!

Kaza bölgesinde çok sayıda yaralı olduğu gelen bilgiler arasında... Tam sayı bilinmese de iki vatandaşın metrobüsün içinde sıkıştığı açıklandı. 

ZİNCİRLEME KAZA OLUŞTU

Metrobüs yolunun en dar bölgesinde gerçekleşen kazada 2 metrobüsün çarpışmanın ardından 2 metrobüs daha kazaya karıştı. 

Ekiplerin kaza yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.

VATANDAŞLAR CAMLARI KIRARAK ÇIKTI

Vatandaşlar camları kırarak metrobüsten dışarı çıkarken iki kişinin sıkıştığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

İNSAN SELİ OLUŞTU!

Avcılar’da meydana metrobüs kazası nedeniyle, metrobüs seferleri durdu. Alternatif toplu taşıma arayışına giren vatandaşlar E-5 üzerinde minibüs ve otobüs bekliyor.

Vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63