Son dakika: Aykut Erdoğdu ile eşi Tuba Torun CHP'den istifa etti

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP'den istifa etti.

29 Haziran 2022 Çarşamba 14:45
Son dakika: Aykut Erdoğdu ile eşi Tuba Torun CHP'den istifa etti

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP'den istifa etti.

YENİ EŞİ İÇİN ÇİRKİN SÖZLER

Erdoğdu'nun 3 ay önce boşandığı eski eşi, yaptıkları telefon görüşmesine ait kayıtları sosyal medyadan paylaşmıştı. Kayıtta Erdoğdu'nun, henüz iki hafta önce evlendiği yeni eşi Tuba Torun'un 50 kişiyle ilişkisi olduğunu söylediği duyuldu.

CHP'DE YÜKSELMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞ

Erdoğdu sözlerinin devamında CHP içindeki iç çekişmeyi de gözler önüne seren ifadeler kullandı. Konuşmasının kaydedildiğinden habersiz olan Erdoğdu, Torun'un partide yükselmesi için kulis yaptığını eski eşine şu sözlerle anlattı:

"Ben niye Parti Meclisi'ne giremedim biliyor musun? Kemal Bey'i 5 kere aradım, bunu (Tuba Torun) listeye al diye. Oğuz'u (Oğuz Kaan Salıcı) 5 kere aradım, 'Beni çıkarın bunu alın' diye. O insanlar, adam çıkmış, sevgilisi için bunu yapıyor. Bütün kurultayda buna oy topladım, kim yapar bunu be! Bu toplumda bir tane namuslu adam bunu yapar, günah. Bu girsin lan dedim. Bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani."

"EŞİM TUBA TORUN'DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Kayıtların yayınlanmasının ardından Erdoğdu, Twitter'dan yaptığı açıklamada eşi Tuba Torun'dan özür diledi. Erdoğdu, "Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı. Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum. Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun da bu olayın ardından hesabını korumaya aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63