Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı

Başkan Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Yunanistan'a gözdağı veren Erdoğan, "Yunan ne diyor şimdi? Bu çılgın Türkler ne yapıyor. İzmir'den atılacak olan füze bunları ürkütmeye başladı" ifadelerini kullandı.

14 Ocak 2023 Cumartesi 18:30
Son dakika! Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Dünya krizden krize savruluyor. Küresel ekonomi sistemi temellerinden çatırdıyor. Türkiye olarak bu zor dönemde dimdik ayakta duruyoruz. Türkiye'nin yıldızı her geçen gün daha da parlıyor. Düşmanlarımız kazanımlarımızı elimizden almak için çalışıyor. İçeriden birileri de maalesef bu değirmene su taşıyor.

Yunanistan İzmir'den atılacak olan bir füzenin korkusunu yaşıyor. Ben de diyorum ki, ey Yunan, uslu durduğun müddetçe bizim seninle işimiz yok.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63