Son Dakika... Devlet Bahçeli: HDP vakit kaybetmeden kapatılmalıdır!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, "HDP vakit kaybetmeden kapatılmalıdır. Bölücü ve terör yatağının kapısına kilit vurulmalıdır." açıklamasında bulundu.

24 Ocak 2023 Salı 11:15
Son Dakika... Devlet Bahçeli: HDP vakit kaybetmeden kapatılmalıdır!

KUR'anSON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Devlet Bahçeli, HDP'nin vakit kaybetmeden kapatılması gerektiğini vurgulayarak, "AYM'nin HDP'nin talebiyle kapatılma davasının seçim sonrasına bırakılmasını görüşecek olması adalet ilkeleriyle tamamen aykırıdır." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Milli varlığımızı esaret almak isteyenlere tarihin hiçbir döneminde göz açtırılmamıştır. Milletine yabancılaşmış tarihine sırt çevirmiş bir zevatın bağımsızlığı hakkıyla savunması eşyanın tabiatına aykırıdır. Müslüman Türk milletinin Anadolu coğrafyasında tutunan bin yıllık varlığı, birilerini sürekli rahatsız etmiştir. Fail ve figüranlar farklı olsa bile izledikleri yol hep aynıdır.

Yeni Türkiye; karanlığı aydınlatan, aydınlattıkça ayaklanan, ayaklandıkça devleşen Türk milletinin mücadele bereketidir.

1918'den 1923'e kadar süren tarih serencamında neler olmuşsa 15 Temmuz'da da benzerleri yaşanmıştır. Tarihin en buhranlı döneminde Türk milletiyle devletiyle bir bütün haline gelmiştir.

16 Nisan Halk Oylaması Türk milletinin kendi egemenliğine sahip çıkma başarısını belgelemiştir. 

Bizim korkuyu korkutmuş bir duruşumuz vardır ve meydandadır. Mandacılar, muhterisler, maceraperest milliyetsizler her zaman kaybetmişlerdir. İşbirlikçiler, iradesizler, itibarsızlar, yabancıların güdümüne giren teslimiyetçi ilkeller her defasında hüsrana uğramışlardır.

Dünya çapında hiçbir muhalefet partisi Türkiye’deki muhalefet partileri gibi savruk, sefil ve acınası hale düşmemiştir. Muhalefet çok ciddi bir güvenlik sorunudur. PKK, zillet ittifakına açık şekilde destek veriyor.

"HDP KAPATILMALIDIR"

HDP vakit kaybetmeden kapatılmalıdır. Bölücü ve terör yatağının kapısına kilit vurulmalıdır. HDP'nin isteğiyle AYM'nin davayı sulandırması doğru değildir. Yıkılan ve yok olan eli kanlı hainlerden başkası olmayacaktır. AYM'nin zamana oynaması teröre su taşımaktır. Davanın seçim sonrasına bırakılması adalete aykırıdır.

THE ECONOMIST DERGİSİ'NE TEPKİ

ABD'de bir derginin seçimlerin kan gölüne döneceği ilişkin haberi sonrası devreye The İngiliz Economist girmiştir. Bunlar karanlık odakların husumet aparatlarıdır.

Seçimler ufukta belirdiği andan itibaren zehirli yılanlar deliklerinden çıkmaya başlamıştır.

KUR'AN YAKMA İZNİ VEREN İSVEÇ'E SERT TEPKİ

İsveç hükümetine hatırlatırım ki Allah tektir, ordusu Türk'tür!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63