Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş mesajı

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz. Bir cinayet üzerinden kurgu yapanlara tekrar sesleniyorum. " dedi.

10 Ocak 2023 Salı 11:15
Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş mesajı

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

GAZETECİLER GÜNÜ TEBRİĞİ

Sözlerimin başında bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal, Sakarya Meydan Muharebesi için "çok kanlı" savaş terimini kullanmıştı. Bu savaş çok kanlı bir savaştı. Sakarya Savaşı istiklal umudunu yeşertmişti.

BAHÇELİ'DEN SEÇİM MESAJI

Biz adımlarımızı adam gibi attıkça, önümüze engeller çıkmaktadır. Yürüdüğümüz her yol dikenlerle tuzaklanmıştır.

Seçimler için vakit daraldıkça hain proje elemanları, oyun uşakları, zilletin iç yüzü birer birer deşifre olmaktadır.

2023 seçimleri, üniter milli devlete sadakat besleyen Türkiye sevdalılarıyla, geleceklerini çözülmeye bağlayan federasyoncular arasında geçecektir. Zillet ittifakı bir alternatif değildir. Zillet ittifakı hazır değildir. Zillet ittifakı yerli ve milli hiç değildir. Milletimiz bunların asıl maksatlarının tamamıyla farkındadır.

Serok Ahmet'in “cumhurbaşkanı içeriden veya dışarıdan olsun, genel başkanlar imza yetkisine sahip olacaktır” itirafı 6'lı masanın perişanlığını belgelemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin son kalesi, düşman karşısında atılacak son kurşunudur.

TÜRKLÜĞÜ CESEDİMİZİ ÇİĞNEMEDEN NASIL KALDIRACAKSINIZ?

Kılıçdaroğlu’na danışmanlık yapan bölücü bir şahsın parti genel merkezinde verdiği bir röportaj sırasında orada bulunan Türk bayrağını kaldırtması yalnızca skandal değil suçtur, cinayettir, kepazeliktir. Türklüğü Anayasan çıkarıp etnik kimlik mertebesine çekecek şerefsiz henüz anasından doğmamıştır.

Genel Başkanlar her stratejik kararda imza yetkisine sahip olacaktır" itirafı 6'lı masanın mahvı perişanlığını resmetmiştir.

Londra tefecilerinden, New York bankerlerinden ilhamını alıp İngiliz Muhitler Cemiyeti'nin günümüz ayağına talip olan DEVA Partisi başındaki zat, Anayasa'nın 6. maddesini tartışmaya açtı. DEVA'nın başkanını Türklüğün neresi rahatsız etmektedir?

BAHÇELİ'DEN SİNAN ATEŞ MESAJI

Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz. Bir cinayet üzerinden kurgu yapanlara tekrar sesleniyorum. Adayımız belli, kararımız nettir. Adayımız Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır.

Madem herkes sırasını savdı, herkes taşları döktü, şimdi söz sırası bize gelmiş demektir. MHP milletinde ve milletinde erimiş bir kahramanlık mefkuresidir. Allah'ın dağına göre kar verdiğini biliyorum. 30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın Çukurambar semtinde hunhar bir suikast vuku buldu. Sislerin dağılması, önünün ve ardının aydınlığa kavuşması için beklemeye başladık. Her gelişmeyi yakından takibe başladık. Ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardı. Kanlı saldırı gerçekleştikten hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hız kazandı.

Sabır ve sebatle beklemeye koyulduk. Olaydan sonra MHP'ye organize bir saldırı ivme kazandı. Dava arkadaşlarımızı içine çekmeye çalışıyorlar. Cinayetin gölgesi MHP'ye düşürülmek istendi. Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor.

Kurt kışı geçirir ancak yediği ayazı unutmaz. 

Tüm FETÖ'cüler partimize karşı algı operasyonlarıyla yeni bir kalkışma başlattılar. Cinayetin gölgesi MHP'ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşmanın olduğu iddia edildi. Böyle zamanlar duygusal taşkınlığın akli melekeleri kilitlediği zamanlardır.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63