Son dakika haberi! Bakan Akar: Kandil'in ışıkları söndü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Akar "Kandil'in ışıkları söndü, kararıyor. En son terörist etkisiz hale gelinceye kader operasyonlar devam edecek" dedi.

20 Mayıs 2021 Perşembe 15:00
Son dakika haberi! Bakan Akar: Kandil'in ışıkları söndü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yaptığı açıklamadan öne çıkanlar şöyle: 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, terörle mücadele konusunda ‘hedefimiz’ açıklaması için) Kandilin ışıkları söndü, kararıyor. Sonlarının geldiğini gördüler. En son terörist etkisiz hale gelinceye kader operasyonlar devam edecek. TSK’nın aralıksız mücadelesi sürüyor. Teröristler nerdeyse orada olacağız. Pençe - Yıldırım Şimşek operasyonlarında 121 terörist etkisiz hale getirildi.

(Yunanistan sözde Pontus soykırımı açılmasına cevap) Bu bir provokasyon, siyasi çözümleri baltalamak için yapılan girişimler. İyi niyetli çalışmaları baltalama gayretinde tahrip etmek için gayret gösteriyorlar. Önümüzdeki hafta, güven artırıcı önlemler toplantısı kapsamında Yunanistan’la görüşeceğiz 4. Toplantı için Ankara’ya bekliyoruz.

(İsrail’in Filistin’e saldırıları için) İsrail askerlerinin yaptığı gibi, uluslararası hukuku hiçe sayarak bir şey yapmıyoruz. Bizim yaptığımız mücadele şeffaf ve açıktır.

KAYNAK: DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63