Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Benzer sıkıntılar yaşanabilir

Son dakika haberi: İngiltere'de tedarik krizi yaşandığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaman geçtikçe buna benzer sıkıntıların diğer ülkelerde de yaşanması kuvvetle muhtemeldir" dedi.

02 Ekim 2021 Cumartesi 19:38
Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Benzer sıkıntılar yaşanabilir

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Heyeti'nin kabulünde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Normalleşmeyle beraber salgının sebep olduğu tahribatlar gün yüzüne başlıyor. Son günlerde İngiltere'den yansıyan manzaralar örneklerden sadece biridir. Zaman geçtikçe buna benzer sıkıntıların diğer ülkelerde de yaşanması kuvvetle muhtemeldir. 

Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63