Son dakika haberi: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara tehdidine suç duyurusu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları, Kılıçdaroğlu'nun bürokratlarla ilgili açıklamasında Erdoğan'a hakaret içeren ifadelerin de yer aldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

18 Ekim 2021 Pazartesi 17:52
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara tehdidine suç duyurusu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatları, Kılıçdaroğlu'nun bürokratlarla ilgili açıklamasında Erdoğan'a hakaret içeren ifadelerin de yer aldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan'ın avukatları, Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayet" iddiasının da incelenmesi için yargıya başvurmuştu.

Son dakika haberi: 'Siyasi cinayet' iddiaları sonrası Başkan Erdoğan harekete geçti!"Siyasi cinayet" iddiaları sonrası Başkan Erdoğan harekete geçti!

Kılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldı: Şimdi de şereflerine dil uzattı!Kılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldı: Şimdi de şereflerine dil uzattı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emirle çalıştığını iddia ettiği bürokratları tehdit etmişti. Kılıçdaroğlu son yaptığı açıklamada bürokratların şerefine dil uzatacak kadar ileri gitmişti.

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63