Son dakika haberi: Erdoğan'dan Zelenski'ye tahıl koridoru teşekkürü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile telefonda görüştü. Erdoğan, tahıl ihracatına ilişkin yapıcı tutumu için Zelenski'ye teşekkür etti.

18 Kasım 2022 Cuma 19:45
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Zelenski'ye tahıl koridoru teşekkürü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile telefonda görüştü. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşı ve tahıl koridoruna ilişkin gelişmeler ele alındı.

TAHIL KORİDORU TEŞEKKÜRÜ

Erdoğan görüşmede, tahıl ihracatına ilişkin yapıcı tutumu için Zelenski'ye teşekkür etti.

"HERKESİN YARARINA OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl mutabakatı ve esir takasıyla olumlu tecrübeler edinildiğini, bu anlayışı müzakere kulvarına teşmil etmenin herkesin yararına olacağını belirtti.

PUTİN'LE DE ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı bugün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşmüş, tahıl koridorunun 120 gün süreyle uzatılması konusundaki yapıcı tutumu için teşekkür etmişti.

Türkiye’nin diplomasi zaferinin detayları ortaya çıktıTürkiye’nin diplomasi zaferinin detayları ortaya çıktı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63