Son dakika haberi: FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyonda çok sayıda gözaltı

Son dakika haberi: FETÖ/PDY'nin savunma sanayi alanındaki örgütlenmesine yönelik soruşturmada 13, emniyet mahrem yapılanması soruşturmasında 13 olmak üzere toplam 26 şüpheli hakkında Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildi.

28 Eylül 2021 Salı 08:45
Son dakika haberi: FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyonda çok sayıda gözaltı

Son dakika haberi: Ankara merkezli 8 ilde FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına karşı harekete geçildi. MİT ile koordineli olarak başlatılan operasyonda toplam 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 

Gözaltına alınanlardan 13'ü, 3'ü hala görevde olmak üzere elektrik-elektronik, makine, bilgisayar, havacılık ve uzay ve uçak mühendislerinden oluşuyor. 

Diğer 13 kişi ise örgütün emniyet teşkilatına sızmış mahrem yapılanması içindeki polis eşlerine "sohbet ablalığı" yaptıkları tespit edilen ve ByLock kullandığı belirlenen kişilerden oluşuyor. 

 

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63