Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: PKK şokta!

Son dakika haberi... Gaziantep'in Karkamış ilçesine 5 roketle yapılan terör saldırısı sonrası TSK çok sert cevap veriyor... Hain saldırının ardından Türk savaş uçakları havalanırken Ayn el-Arab'ın doğusuna yoğun top atışları da başladı.

21 Kasım 2022 Pazartesi 17:30
Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: PKK şokta!

Son dakika haberi... Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı. İçişleri Bakanı Soylu, "Saldırıda biri çocuk, biri öğretmen 3 kişi hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine de, Suriye'nin kuzeyinden teröristlerce atılan 3 roket düştü. Saldırıda, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

SAVAŞ UÇAKLARI HAVALANDI, TOPÇU ATIŞLARI BAŞLADI

Terör örgütü YPG/PKK'nın Karkamış'a ve Kilis'e yönelik saldırısının ardından, Diyarbakır'dan savaş uçakları havalanırken teröristlerin bulunduğu bölge ağır topçu atışına alındı.

BAKAN SOYLU DUYURDU: TERÖRİSTLER 10 SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Saat 11.15'ten itibaren 10 adet saldırı gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de terör saldırı sonrası yaptığı açıklamada bölgede bu hafta tüm okulların tatil edileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63