Son dakika... İstanbul'da suya yüzde 40,38 zam yapıldı

Son dakika... CHP'li İBB yönetiminin %99.8 ila %188.12 arasında zam istediği suya %40,38 oranında zam yapıldı.

13 Eylül 2022 Salı 16:15
Son dakika... İstanbul'da suya yüzde 40,38 zam yapıldı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CHP’li İBB Başkanı'nın İstanbul’da suya %99.8 ile %188.12 oranları arasında zam yapmak için İBB Meclisini bugün olağanüstü toplantıya davet ettiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından İstanbulluları ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. 

AK Partili 11 Büyükşehir Grup Başkan Vekilinden CHP'li belediyelere hodri meydanAK Partili 11 Büyükşehir Grup Başkan Vekilinden CHP'li belediyelere hodri meydan

"SUYA YÜZDE 188.12 ZAM PAYMAK İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA DAVET EDİYOR"

Göksu, "CHP’li İBB Başkanı, İstanbul’da suya %99.8 ile %188.12 oranları arasında zam yapmak için İBB Meclisini bugün olağanüstü toplantıya davet ediyor. Takdir Aziz İstanbullularındır." dedi. 

İmamoğlu kendini 'süper kahraman' yaptı, sosyal medya yıkıldı: Metroman!İmamoğlu kendini "süper kahraman" yaptı, sosyal medya yıkıldı: Metroman!

Metrobüs kazası sonrası İmamoğlu'na sert tepki!Metrobüs kazası sonrası İmamoğlu'na sert tepki!

YÜZDE 40 ZAM YAPILDI

İBB Meclisinde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul’da suya yüzde 40,38 zam yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63