Son dakika: Kocaeli'de öğrenci servisi dereye uçtu

Son dakika haberi: Kocaeli Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayi kontrolden çıkan öğrenci servisi, refüjden dereye uçtu.

09 Kasım 2021 Salı 15:25
Son dakika: Kocaeli'de öğrenci servisi dereye uçtu

Son dakika haberi: Gebze ilçesine bağlı Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi'nde seyir halinde olan servis midibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkmasının ardından dere yatağına uçtu.

İÇİNDE ÖĞRENCİLER VAR
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar kurtarıldı. Servis kazasıyla ilgili gelen ilk bilgilere göre araç içerisinde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencileri vardı. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdi. Kaza alanından gelen ilk görüntüler de durumun boyutunu gözler önüne serdi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Kazanın ardından Kocaeli Valiliği'nden de bir açıklama yapıldı. Vali Seddar Yavuz, öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini dile getirdi.

YARALI SAYISI NET DEĞİL
Sağlık, itfaiye ve güvenlik ekiplerinin gereken müdahaleyi yaptığını aktaran Yavuz, yaralıların ambulanslarla hastanelere sevk edilmeye devam ettiğini kaydetti. Vali Yavuz, yaralı sayısının şu anda netleşmediğini sözlerine ekledi.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans, itfiaye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunuyor. Servisin Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıdığı öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63