Son dakika: Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama: 3-4 kişi kaçarken görülmüş...

Son dakika haberi...Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sabotaj ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. Ayrıca Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, bölgedeki arıcıların 3, 4 kişiyi kaçarken gördüklerini söylediğini belirtti.

22 Haziran 2022 Çarşamba 07:15
Son dakika: Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama: 3-4 kişi kaçarken görülmüş...

Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Saat 20.00 sıralarında başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken Marmaris Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

Yangına ilişkin detayları paylaşmak üzere canlı yayına telefonla bağlanan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sabotaj ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

"SABOTAJ İHTİMALİ OLDUKÇA YÜKSEK"

Oktay açıklamasında, "Yangın Yediadalar denilen bölgede başladı. Sabotaj ihtimalinin de oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Yanan bölge Marmaris'in en bakir bölgesi, genç bir ormandı ama maalesef büyük oranda kaybediyoruz. İlk başta havadan müdahale oldu ancak havanın kararması ile helikopter iniş yapmak zorunda kaldı." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI: 3-4 KİŞİ KAÇARKEN GÖRÜLDÜ

Öte yandan sabotaj ihtimalini kuvvetlendiren bir başka açıklama da Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ten geldi. Öztürk yaptığı açıklamada, "Geçen sene de yaşadık biz bu olayı. Üç yerde birden yangın çıktı. Sabotaj şüphesi var. Sabotaj ihtimali yüzde 90. Oradaki arıcılar, 3-4 kişinin kaçtıklarını gördüklerini söyledi. Polis ekipleri inceliyor. 3 ayrı bölge cayır cayır yanıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63