Sosyal Konut Projesinde ikinci günde yeni rekor geldi

"İlk Evim İlk İş Yerim" sosyal konut projesinde başvuru sayısı saat 11.40 itibarıyla 1 milyon 565 bin 841'e ulaştı. Kampanyanın ikinci gününde de banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

15 Eylül 2022 Perşembe 12:00
Sosyal Konut Projesinde ikinci günde yeni rekor geldi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuru sayısı ikinci günün ilk saatlerinde 1 milyonu aştı. Başvuruların e-Devlet, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden hızla artmaya devam ettiği ifade ediliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 28 EKİM

14 Eylül- 31 Ekim 2022 tarihleri arasında kabul edilen başvurular, e-Devlet üzerinden 28 Ekim tarihinde sona erecek.

Bakan Kurum duyurdu: Aileleriyle yaşayan gençlere özel uygulamaBakan Kurum duyurdu: Aileleriyle yaşayan gençlere özel uygulama

BAŞVURULAR KADEMELİ OLARAK YAPILIYOR

"T.C. kimlik numarasının son hanesi; 0 olan vatandaşlar 14 Eylül Çarşamba günü başvuru yaparken, 2 olan vatandaşlar 15 Eylül Perşembe, 4 olan vatandaşlar 16 Eylül Cuma, 6 olan vatandaşlar 17 Eylül Cumartesi, 8 olan vatandaşlar 18 Eylül Pazar günü" başvuru yapabilecek.

Bakan Kurum TOKİ konut projesiyle ilgili merak edilenleri cevapladı!Bakan Kurum TOKİ konut projesiyle ilgili merak edilenleri cevapladı!

19 Eylül tarihinden itibaren ise sınırlama olmaksızın başvurular alınacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63