Suriyelilere kapılar açıldı iddiasına Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika açıklama!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriyelilere kapı açıldı iddialarına ilişkin, "PKK'nın YPG'nin kontrol ettiği yerde kapı açılması söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.

13 Şubat 2023 Pazartesi 16:00
Suriyelilere kapılar açıldı iddiasına Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika açıklama!

SON DADKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’da Libya Dışişleri Bakanı Necla el-Menguş ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan noktalar şöyle:

"Muhalefet bize karşı olanlar olabilir eleştiri de doğaldı ancak halkı provoke etmek için yanlış bilgileri yaymak iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Bu konu tamamen depremle ilgili. Suriye’yi de etkiledi. Uluslararası topluma teşekkür ederiz. Bu yardımların bazıları doğrudan havadan gidiyor. BM insani yardımları yıllardır gümrük kapısından geçer.

PKK'nın YPG'nin kontrol ettiği yerde kapı açılması söz konusu değildir. Yalan yanlış bilgi yaymak doğru bir şey değildir.

İnsani yardımlar tek yönlüdür.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63