Tahıl koridorunda İstanbul planı! Bakan Akar dünyayı ilgilendiren gelişmeyi duyurdu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan tahıl koridoru açıklaması: İstanbul'da bir harekat merkezi kurulması konusunda genel bir anlayış birliği var

23 Haziran 2022 Perşembe 18:15
Tahıl koridorunda İstanbul planı! Bakan Akar dünyayı ilgilendiren gelişmeyi duyurdu

Son dakika haber - Gıda yüklü gemilerin Ukrayna limanlarından çıkamaması nedeniyle, dünya genelinde hububat krizi yaşanıyor. Liman çevresine döşenen mayınlar ve çatışmalar, sorunun çözümünü daha da zorlaştırıyor.

"KIRMIZI HAT" DİPLOMASİSİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çözüme yönelik diplomatik çalışmaları sürerken, Milli Savunma Bakanlığı da Rusya-Ukrayna savaşının neden olduğu tahıl krizinin çözümü için "kırmızı hat" diplomasisini hayata geçirmişti.

TAHIL KORİDORUNDA "İSTANBUL PLANI"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan flaş bir açıklama geldi. Bakan Akar, tahıl koridoru için, "İstanbul'da harekat merkezi kurulması noktasında görüş hakim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63