Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama sonrası bombayı bırakan alçak teröristin kaçma anı güvenlik kamerasına takıldı.

14 Kasım 2022 Pazartesi 15:45
Taksim'deki alçak teröristin kaçma anları!

İstiklal Caddesi'ndeki bombayı kadın teröristin bıraktığı belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 16.13'te bir kadın caddedeki banka çanta bırakıyor.

ÇANTAYI BIRAKTIKTAN SONRA KOŞARAK UZAKLAŞIYOR

Demirören Haber Ajansı'nın geçtiği görüntülere göre şüpheli kadın, çantayı koyduktan sonra uzaklaşıyor. Çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Bir kaç dakika sonra ise patlama oluyor.

Patlamanın şüphelisi kadının caddede hızlı uzaklaşırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.DHA'dan gelen görüntüler

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası ünlü isimlerden tepkiler!İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası ünlü isimlerden tepkiler!

Bakan Soylu: Bombayı bırakan kişi gözaltına alındıBakan Soylu: Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı

YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sabah yaptığı açıklamada "Biraz önce olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ondan önce yaklaşık 21 kişi daha gözaltına alınmıştı.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63