Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücret belli oldu

Tarkan'ın, İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen konser için 450 bin dolar (8 milyon TL) ücret aldığı ifade edildi. Tarkan'ın, bu rakamın 3 milyonunu bazı vakıflara bağışladığı belirtildi.

17 Eylül 2022 Cumartesi 09:15
Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücret belli oldu

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarında sahneye çıkan Tarkan'ın, belediyeden aldığı ücret konuşuluyor.

İlk önce Tarkan'ın herhangi bir ücret almayacağı ifade edilmiş ardından da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kaşe alıp bağış yapacak" demişti.

Halk TV yayınında konuşan Soyer, "Tarkan'ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Kaşe ücreti olarak alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Başlıkları konuşuyoruz. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

TARKAN İZMİR KONSERİ İÇİN 450 BİN DOLAR ALDI

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Mega Star Tarkan'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı miktar belli oldu. Sabah gazetesinin iddasına göre Tarkan, söz konusu konser için 450 bin dolar (dünkü kur itibariyle 8 milyon lira) aldı.

Sabah gazetesindeki haberde konuyla alakalı şu ifadeler kullanıldı:

"Tarkan, İzmir konserinden aldığı bu paradan Darüşşafaka, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile Mor Çatı'ya 1'er milyon lira bağışta bulunarak 3 milyon lirayı hibe etmiş. Ee tabi arada kalanı da kendisine almış. Anlayacağınız Tarkan 5 milyonu cukkalamış! Tarkan'ın o akşamki konserinde sahne için de 2 milyon lira harcanmış."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63