Terörist sağ yakalanınca paniklediler! PKK, Avrupa üzerinden algı operasyonuna kalkıştı

Saldırı sonrası öldürülmesi için talimat verilen terörist Ahlam Albashir’ın yakalanarak bağlantılarını itiraf etmesi terör örgütü PKK’yı panikletti.

14 Kasım 2022 Pazartesi 16:30
Terörist sağ yakalanınca paniklediler! PKK, Avrupa üzerinden algı operasyonuna kalkıştı

Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırıyı gerçekleştiren terörist  Ahlam Albashir yakalandı.

Teröristin PKK/PYD/YPG terör örgütünün Suriye Kobani'deki merkezinden İstanbul'da eylem talimatı aldığı belirlendi. Terörist ilk ifadesinde PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etti.

TERÖRİST İTİRAF EDİNDE PKK ALGI OPERASYONUNA BAŞLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun verdiği bilgiye göre, terör örgütünün talimatı saldırı sonrası teröristin öldürülmesine yönelikti.
Ancak emniyet ve MİT’im operasyonu sonrası bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist Ahlam Albashir Küçükçekmece’de saklandığı evde sağ olarak yakalandı ve bağlantılarını itiraf etti.

Terörist Albashir’in itirafı sonrası algı operasyonuna girişen terör örgütü PKK, Fransız haber ajansı AFP’ye İstanbul’daki saldırıyı kendilerinin yapmadıklarını iddia ederek “İnsanlarımız bu saldırının bizimle alakalı olmadığını biliyor, sivilleri hedef almıyoruz ve sivilleri hedef alan saldırıları kabul etmiyoruz” 

TERÖRİST KALKAN'IN SÖZLERİ...
Öte yandan terör örgütünün Avrupalı yayın organları aracılığıyla yaptığı açıklama, akıllara PKK'nın sözde lideri Duran Kalkan'ın, 20 Nisan'daki konuşmasını getirdi: "Gerilla da taktiğini değiştirdi. Savunma yapmıyor, saldırıyor. Saldıracak hem de. Hem de hiç beklemediği, ummadığı yerde bir bakacak ki saldırı olacak. Cephede askeri hedefler düzeyinde değil, Türkiye'nin her yerinde saldırılar olacak. Kentlerde olacak. Her yer savaş alanı."

İŞTE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN SİVİL KATLİAMLARI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63