Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası iddiası!

Eski Süper Lig hakemi Ahmet Çakar, Trabzonspor-Beşiktaş maçında hakem Zorbay Küçük'ün kural hatası yaptığını ileri sürdü.

03 Nisan 2022 Pazar 23:45
Trabzonspor-Beşiktaş maçında kural hatası iddiası!

Eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor-Beşiktaş maçında hakem Zorbay Küçük'ün kural hatası yaptığını iddia etti.

Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye nin en büyük maçında hakem net bir kural hatası yaptı. Rakip kale sahası içinde bir çift vuruş olursa (kaleci uğurcan a geri pas) bu vuruş kural gereği ön çizgi üzerinden yapılır.Zorbey yan çizgi üzerinden yaptırarak açık bir kural hatası yapmıştır" dedi.

Çakar, sonraki paylaşımlarında ise şu ifadeleri kullandı:

- Ya MHK naber vasıfsız adamlar.13 hakemi yediniz, kalanlar kural hatası yaparak maçların içine ediyor.

- MHK , cok bilmişler. Bakın FİFA talımatı. Federasyonun da sitesinde duruyor. Bağlayıcı bir kural . Tıpkı penaltının , penaltı noktası üzerinden atılması zorunluluğu gibi...



GÜNTEKİN ONAY: BİR HATA VAR

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan beIN Sports'ta Güntekin Onay, kuralı ekrana getirerek bunun hakem hatası mı kural hatası mı olduğunu beIN Trio yorumcularının açıklayacağını söyledi. Onay, vuruşun yapılması gereken yeri de canlı yayında gösterdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63