TÜİK ve MEB'e alınmayan Kılıçdaroğlu'ndan bir baskın ziyaret daha

Daha önce Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) ve MEB'e yaptığı baskın ziyaretlerle gündem oluşturmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu seferde Et ve Süt Kurumu’na baskın yaptı.

08 Nisan 2022 Cuma 10:15
TÜİK ve MEB'e alınmayan Kılıçdaroğlu'ndan bir baskın ziyaret daha

Son dönemde yaptığı baskın ziyaretlerle gündeme gündem oluşturmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yarın(bugün) saat 10.00'da Et ve Süt Kurumu'na gideceğini duyurmuştu. 

Kurumdan randevu talep ettiğini ancak herhangi bir yanıt alamadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış" ifadelerini kullanmıştı.

TÜİK VE MEB'TEN SONRA ET VE SÜT KURUMU'NA GİTTİ

Geçtiğimiz yılın aralık ayında kendisine randevu vermeyen TÜİK'e baskın ziyaret yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, binaya alınmamış ve kapı önünde yaptığı "Devletin bilgileri, devletin sahip olduğu bilgilerin nasıl toplandığına ilişkin açıklamalara ana muhalefet partisi liderine açıklanmak istenmiyor. Kapılar kapanıyor. Türkiye'nin geldiği nokta açısından önemlidir" gündem oluşturmaya çalışmıştı. TÜİK ziyaretinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na giderek aynı taktiği deneyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu sabah da Et ve Süt Kurumu'na gitti. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63