Türkiye, Yunanistan ve Mısır Alman emeklileri "avına" çıktı

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR’un bildirdiğine göre bu kış Türkiye, Yunanistan ve Mısır, Avrupalı emekliler için mücadele edecek.

12 Eylül 2022 Pazartesi 16:00
Türkiye, Yunanistan ve Mısır Alman emeklileri

ATOR’dan yapılan açıklamada, “Rus doğal gazının Avrupa Birliği’ne (AB’ye) tedariki durdurmuşken bu ülkeler, tasarruf amacıyla sıcak bölgelere göç etmeye çalışan Avrupalıların ‘kışlık evleri’ olmak olmaya hazır olduklarını ileri sürdü. ‘Av’ kapsamına öncelikle, Avrupa’da sayıları 150 milyon civarında olan emekliler alındı.” diye belirtildi.

TÜRKİYE, İKİ KAT DAHA FAZLA TURİST KABUL EDECEK

Türkiye, önümüzdeki aylarda AB’den geçen seneye nazaran iki kat daha fazla turist kabul etmeyi planlıyor. Alman tur operatörü Bentour Genel Müdürü Deniz Uğur, "Her şey dahil” sistemine göre otelde bir tatil, Almanya’daki ısınma ücretinden iki kat daha ucuz mal olacak. Ocak-mart arası doksan günlük bir seyahat kişi başı 2 bin 640 avroya (160 bin rubleye) denk gelecek. Deniz, “Kışın Türkiye’ye bir milyon Alman turist gelebilir.” dedi.

Mısır’da da turist bekleniyor. Mısır, emekli ve uzaktan çalışanların ilgisini çekmeye yönelik “kışın uzun kalma” programını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Yunanistan da geri kalmıyor. Yunanistan Turizm Bakanı Vasilis Kikilias turistleri “Hava daha güzel, hayat daha ucuz.” diyerek motive ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63