Türkiye’ye saldıran Haçlı terörist Konstantin’in ibretlik sonu! Ailesinden kara propaganda

Almanya’dan gelerek terör örgütü PKK/YPG'ye katılan kod adı Andok Cotkar olan Konstantin Gedig isimli Alman terörist, Barış Pınarı Harekatı sırasında Resulayn’da etkisiz hale getirildi. Alman teröristin ailesi ise Türkiye'yi suçladı.

10 Ocak 2023 Salı 13:30
Türkiye’ye saldıran Haçlı terörist Konstantin’in ibretlik sonu! Ailesinden kara propaganda
  • Haber7 – Özel

Suriye’de yaptığı operasyonlarla Türkiye’nin güneyinde terör koridoru oluşmasını engelleyen ve destansı bir mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK/YPG’ye aman vermiyor.

Terör örgütü DAEŞ ile mücadele bahanesiyle Batılı ülkeler tarafından silahlandırılan terör örgütü PKK/YPG’ye yine personel desteği de sağlanıyor.

Batı'nın her desteğine rağmen Türkiye, terör örgütünün içerisindeki Haçlı unsurları da aynı şekilde etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

BARIŞ PINARI HAREKATI’NDA TÜRK ASKERİNE KARŞI SİLAHLI MÜCADELE

Almanya’nın Kiel kentinden Suriye’ye gelerek terör örgütü PKK/YPG saflarında yerini alan ve kod adı Andok Cotkar olan Konstantin Gedig isimli Alman terörist, 2019 yılındaki Barış Pınarı Harekatı sırasında Resulayn’da Mehmetçik'e karşı silahlı mücadelede bulunduğu öğrenildi.

HAÇLI TERÖRİSTİN İBRETLİK SONU

Türkiye’ye yönelik silahlı mücadelede bulunan Haçlı terörist Konstantin Gedig, TSK'nın düzenlediği hava operasyonunda, yanındaki teröristlerle birlikte saklandığı binada etkisiz hale getirildi.

ALMAN TERÖRİSTİN AİLESİ TÜRKİYE’Yİ SUÇLADI

Türkiye’ye karşı silahlı mücadeleye kalkışan terörist Konstantin Gedig’in ailesi terör örgütü yayın organlarına konuşarak Türkiye’yi suçladı.

Terörist oğlunun 'Türkiye sınırında ne işi olduğunu' sorgulamak yerine Türkiye’ye iftiralar atan annesi Ute Ruß ve babası Thomas Gedig, teröristin cesedine ulaşamadıklarını iddia etti.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÖVGÜ

Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik övgülerde bulunan ve oğlunu 'kahraman' ilan eden Alman ebeveyn, “Sosyal ve demokratik kazanımlar kendiliğinden gelmez. Onlar için savaşmak gerekir.” ifadesinde bulundu.

YPG'ye, YBŞ'ye kızgın değiliz. Orada olmak, oğlumuzun uzun uzun düşünerek verdiği, saygıdeğer bir karardı.” diyen Alman teröristin ailesi, “Özyönetim kavramının Kuzey ve Doğu Suriye'de nasıl mucizevi işler başardığını öğrendik. Özyönetim sistemi yalnızca Ortadoğu'da değil, tüm dünyada uygulanabilecek en demokratik sistem. Bu nedenle de bu uğurda verilen her emeğe, her desteğe değer! Bu anlamda bu sistemin kurulmasında emeği geçen herkese ve onların başarısına çok büyük saygımız var.” açıklamasında bulundu.

Almanya'da Alman terörist Konstantin Gedig için 2021 yılında düzenlenen ve ailesinin de aralarında olduğu anma töreni

“TÜRKİYE’DEKİ KÜRTLERİN ZULÜM İÇİNDE YAŞADIĞI” YALANIYLA KARA PROPAGANDA

“Türkiye’deki Kürtlerin zulüm içinde yaşadığı” yalanıyla kara propaganda yapan Alman aile, “Türkiye Rojava'ya terör ve ölümden başka bir şey götürmedi. Erdoğan eğer güvenli bir sınır hattı istiyorsa, duvarlarını kendi sınırlarının içine örmeli.” sözleriyle haddini aşan ifadeler kullandı.

AVRUPA’YI TÜRKİYE’YE KARŞI KIŞKIRTTILAR

Alman hükümetini de Türkiye’ye karşı sessiz kalmakla suçlayan terörist ailesi, Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı harekete geçmesi çağrısında bulundu.

Avrupa’yı Türkiye karşı kışkırtan Alman aile, Almanya’da hükümet nezdinde çeşitli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63