Ünlü ABD'li analizciden bomba açıklama: Türkiye'yi eleştirenler haykırıp ağlayacak!

ABD'nin en saygın politika analizcilerinden olan Profesör Michael Doran'dan dikkat çeken paylaşım geldi. Doran, ABD'nin Suriye'den çekileceğini ve Türkiye'nin de YPG'yi dağıtacağını söyledi.

25 Kasım 2022 Cuma 15:15
Ünlü ABD'li analizciden bomba açıklama: Türkiye'yi eleştirenler haykırıp ağlayacak!

Orta Doğu araştırmacısı Amerikalı analist Michael Doran, 2019 yılında kendisinin konuşma yaptığı bir videoyu paylaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun tweetini alıntılayarak dikkat çeken bir paylaşımda yaptı.

ABD'li uzmandan YPG itirafı: Yanlış yaptık!ABD'li uzmandan YPG itirafı: Yanlış yaptık!

ABD'li Ortadoğu uzmanından YPG sözleri: Obama PKK ile ittifak yaptıABD'li Ortadoğu uzmanından YPG sözleri: Obama PKK ile ittifak yaptı

Doran, "2016'dan beri aynı şeyi söylüyorum ve doğruluğu kanıtlanacak" diyerek de hatırlatmada bulundu.

"ABD ÇEKİLECEK, TÜRKİYE YPG'Yİ DAĞITACAK"

 Twitter paylaşımı yapan Doran, şu ifadeleri kullandı: 

"2016'dan beri aynı şeyi söylüyorum ve doğruluğu kanıtlanacak. ABD Suriye'den çekilecek ve Türkiye, YPG'yi dağıtacak. Ankara'yı eleştirenler haykırıp ağlayacak ama sonuç belli.. Bunu baştan fark etmemek aptallığın zirvesi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63