Ünlü İsveçli giyim markası H&M Türkiye'de 'LGBT' skandalı!

Dünya üzerindeki birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de çok sayıda mağası bulunan İsveç giyim markası H&M, yeni bir skandalla gündeme geldi.

19 Haziran 2022 Pazar 16:30
Ünlü İsveçli giyim markası H&M Türkiye'de 'LGBT' skandalı!

Türkiye'de bazı kesimlerin de destekleriyle ve de yapılan skandal eylemlerle gündeme getirilmeye çalışılan LGBT sapkınlığına bir destek de Türkiye'de birçok mağazası bulunan İsveçli giyim markasından geldi.

İNTERNET SİTESİNDE 'LGBT' PROPAGANDASI

İsveç giyim markası H&M, Türk vatandaşlarının kullanımı için açtığı internet sayfasında "LGBT" propagandası yapmaya başladı. 

SAPKINLIĞI NORMALLEŞTİRME ÇABASI

H&M Türkiye'nin internet sayfasındaki paylaşımda görülen "LGBT" sapkınlığını normalleştirme çabası sosyal medyada vatandaşlardan büyük tepki çekti.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIMLAR

H&M Türkiye'nin internet sayfasındaki paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi; 

Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın.

Javier C: LGBTQ topluluğu olarak büyüyoruz ve hayatımızın geri kalanında hep yalnız kalacağımızı düşünüyoruz ancak bir noktadan sonra bunun doğru olmadığını fark ediyorsunuz. Seninle aynı olan insanları keşfediyorsun, onlar seni anlıyorlar ve onların etrafında kendini güvende hissediyorsun. Seçilmiş ailelerin önemi işte bu çünkü seçilmiş ailemizin içinde kendimiz olabiliyoruz, büyüyebiliyoruz, gülebiliyoruz, sevebiliyoruz, yaşayabiliyoruz.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİP BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Türkiye'de birçok şubesi bulunan H&M Türkiye'nin internet sitesinden yapılan bu paylaşımlar vatandaşın büyük tepkisini çekti.

Türkiye'deki aile kurumuna saldırmak için büyük firmalar tarafından da yapılmaya başlanan bu tarz paylaşımlar vatandaşı endişelendirirken boykot çağrıları da peş peşe geldi.

İşi giysi ürünleri satmak olan bir firmanın "LGBT" sapkınlığıyla ilgili sayfalarca normalleştirme ve özendirme paylaşımı yapıyor olması dikkat edilmesi gereken bir tehlike olarak vatandaşın gözünden kaçmıyor.

ÇORAP SKANDALI

İsveç giyim markası H&M'in daha önce de satışa sunduğu çocuk çoraplarında Arapça "Allah" yazısına benzer figürler bulunması tepkilere neden olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63