Ünlü oyuncu Emma Watson'dan alkış alan paylaşım! Dünyada gündem oldu

Ünlü İngiliz oyuncu ve model Emma Watson, Instagram hesabı üzerinden Filistin'e destek paylaşımı yaptı. Watson'un paylaşımı büyük beğeni toplarken, İsrail ise rahatsız oldu.

04 Ocak 2022 Salı 00:45
Ünlü oyuncu Emma Watson'dan alkış alan paylaşım! Dünyada gündem oldu

Harry Potter filminin ünlü oyuncusu Emma Watson, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dünyada bir anda gündem oldu. Emma Watson'un Filistin paylaşımı İsrail'i rahatsız etti.

"Dayanışma; çektiğimiz zorluklar aynı olduğu, acımız aynı olduğu ya da geleceğimiz aynı olduğu için değildir. Dayanışma; bağlılık ve çalışma gerektirir. Dayanışma; aynı duygulara sahip olmadığımızı, aynı hayatlar yaşamadığımızı ya da aynı bedenlerde olmadığımızı bilsek bile aynı ortak paydada olmaktır.

YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI, İSRAİL'İ RAHATSIZ ETTİ

Ünlü oyuncunun yüz binlerce beğeni alan Filistin'e destek paylaşımı, İsrail Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Danny Danon'ı rahatsız etti. Danon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Watson'ı Yahudi karşıtı ilan etti.

Emma Watson'ın Instagram'da 64 milyon takipçisi bulunuyor.

Emma Watson

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63