Yine Kılıçdaroğlu yine skandal: Mazot dağıtım töreninde mazot veremediler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı mazot dağıtım töreninde traktöre mazot verilemedi. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, sorunun çözülememesi dolayısıyla mazot dağıtımını yapamadı.

16 Eylül 2022 Cuma 22:15
Yine Kılıçdaroğlu yine skandal: Mazot dağıtım töreninde mazot veremediler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Silivri'de katıldığı çiftçilere yönelik mazot dağıtım töreninde sembolik olarak alanda tutulan traktöre teknik sorunlar nedeniyle mazot verilemedi.

6'lı masayı hazmedemeyenlerin olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bizim birlikteliğimizi birileri hazmetmiyor ama biz çalışarak, düşünerek, ülkemizi severek, demokrasiyi getirerek onlara hazmettireceğiz. Bizi tanıyacaklar, bizi bilecekler. Ahlakı, adaleti, bu konudaki kararlılığımızı bilecekler. Kadın erkek eşitliğini bilecekler." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun da konuşma yaptığı programda, İBB tarafından çiftçilere dağıtılan fidelerden elde edilen ürünler, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na ikram edildi. Katılımcılar platformda aile fotoğrafı çektirdi.

TÖREN ALANINDAKİ TRAKTÖRE MAZOT AKTARILAMADI

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, daha sonra tören alanında sembolik mazot dağıtımı için hazır bekletilen traktörün yanına geçti.

İBB tankerince mazot aktarımı yapacak sistemin teknik arıza dolayısıyla çalışmaması nedeniyle traktöre mazot verilemedi. Mazot pompasının deposuna takıldığı traktörün yanında bir süre bekleyen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, sorunun çözülememesi dolayısıyla mazot dağıtımını yapamadı.

Sorun devam ederken İBB personeli arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı. Depoyaakılı pompa belediye personelince kaldırıldı.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, mazot dağıtımında yaşanan sorunun ardından buğday dağıtımına da katılmadı. Kılıçdaroğlu, vatandaşları selamlayarak alandan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63