Yine 'PKK' demediler: Kılıçdaroğlu ve Akşener'den tepki toplayan taziye mesajı!

CHP'li Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti'li Akşener sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 3 asker için taziye mesajı yayınladı. Paylaşımda bir kez daha 'PKK' dememeleri tepki çekti.

09 Ocak 2022 Pazar 03:30
Yine 'PKK' demediler: Kılıçdaroğlu ve Akşener'den tepki toplayan taziye mesajı!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3’üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu üç asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, paylaştıkları taziye mesajlarında PKK terör örgütünü lanetleyemedi. Alçak saldırıdan PKK’yı sorumlu tutamayan Kılıçdaroğlu ile Akşener büyük tepki topladı.

BİR KEZ DAHA 'PKK YAPTI' DİYEMEDİLER

Paylaşımlarda terör örgütü PKK'nın adını vermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hain saldırıyı 'patlama' olarak niteledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63