Yunanistan yine hayal görüyor: Emekli Koramiralden hadsiz açıklama

Ege Denizi'ndeki gayri askeri statüdeki adalara silah yığan Yunanistan'dan kışkırtıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. TV kanalına katılan emekli koramiral Egkolfopoulos, 'Önce uçaklarımız, İstanbul'daki köprüleri yok edecek' dedi.

10 Haziran 2022 Cuma 22:45
Yunanistan yine hayal görüyor: Emekli Koramiralden hadsiz açıklama

Yunanistan'ın Ege'deki gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmasına Türkiye'den sert tepki gelirken, Yunanların kışkırtıcı açıklamaları da sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Efes 2022 Tatbikatı'nda, Yunanistan'a yönelik, "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Sonu felaket olur." sözlerinin ardından Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, küstahça "İzole olduğu kadar öfkeli de olan bir komşumuz var." ifadelerini kullandı.

“UÇAKLARIMIZ İSTANBUL'DAKİ BOĞAZİÇİ KÖPRÜLERİNİ YOK EDECEK”

Egkolfopoulos, katıldığı programda "Önce uçaklarımız, İstanbul'daki Boğaziçi Köprülerini yok edecek, 3 adet SCALP füzesi fırlatılacak ve ardından onlara 'Şimdi gelebilirsiniz' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63