Zekeriya Karaman'ın annesi vefat etti

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman bu sabah hakkın rahmetine kavuştu. 91 yaşındaki Güneş Karaman, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

25 Kasım 2021 Perşembe 12:01
Zekeriya Karaman'ın annesi vefat etti

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı vefat etti.

Merhumenin cenaze namazı bugün ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınacak. Daha sonra memleketi Aksaray'da yarın cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verilecek.

ZEKERİYA KARAMAN ACISINI BU SÖZLERLE PAYLAŞTI

"Çok değerli varlığımız biricik annemi bu sabah rahmeti rahmana gönderdik. Allah makamını cennet etsin. Bütün geçmişlerimize rahmet olsun. Annemizin cenazesi bugün ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınacaktır. Daha sonra cenazesi Aksaray'a götürülecek, yarın Cuma namazından sonra Aksaray’da defnedilecektir."

Kanal 7 Medya Grubu olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

YALÇIN TOPÇU'DAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, başsağlığı mesajında "I nna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Rabbim annemizi rahmeti ile karşılasın, makamı cennet olsun. Zekeriya Bey kardeşimizin şahsında Kanal 7 ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63