10 kişilik Fenerbahçe direnemedi! Zirvenin yeni sahibi Trabzonspor

Süper Lig'in 9. haftasındaki dev mücadelede Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve ligde liderliğe yükseldi.

17 Ekim 2021 Pazar 20:59
10 kişilik Fenerbahçe direnemedi! Zirvenin yeni sahibi Trabzonspor

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan dev karşılaşmada Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Bordo Mavili ekip 3-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe'nin golü 3. dakikada Rossi'den gelirken Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada frikikten ve 87. dakikadan penaltıdan Bakasetas ile 90'da Yusuf Sarı kaydetti.

Fenerbahçe'de Güney Koreli stoper Kim Min Jae 23. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 19 puanda kalırken Trabzonspor 21 puana yükseldi ve Süper Lig'de zirveye yerleşti.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise Göztepe deplasmanına gidecek.

PUAN DURUMU

1- Trabzonspor - 21
2- Fenerbahçe - 19
3- Beşiktaş - 17
4- Karagümrük - 17
5- Galatasaray - 17

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63