8 yıldır aranan Şerafettin Dadaş yakalandı

15 Haziran 2015'te Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün pusu kurdurularak öldürülmesi talimatını veren ve 8 yıldır aranan firari Şerafettin Dadaş, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

19 Eylül 2023 Salı 06:15
8 yıldır aranan Şerafettin Dadaş yakalandı

15 Haziran 2015'te Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün pusu kurdurularak öldürülmesi talimatını veren ve 8 yıldır aranan firari Şerafettin Dadaş, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Zanlının yakalandığı adreste silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63