ABD'nin geri adımı Kavala destekçilerini çıldırttı: Beceriksizler

10 büyükelçinin küstah Kavala çağrısı ve Başkan Erdoğan'ın onların "istenmeyen adam" ilan edileceği sinyali vermesi sonrası ABD'den gelen geri adım içimizdeki "Soros artığı" Kavala destekçilerini çıldırttı.

25 Ekim 2021 Pazartesi 17:17
ABD'nin geri adımı Kavala destekçilerini çıldırttı: Beceriksizler

ABD başta olmak üzere 10 ülkenin büyükelçiliğinden yapılan Osman Kavala çağrısına "Viyana Sözleşmesi’nin 41. maddesine riayet etmeyi teyit ediyoruz" açıklamasıyla geri adım geldi. Büyükelçiliklerin geri adımı, Cumhurbaşkanlığınca olumlu karşılandığı ifade edildi.

"ABD VE AB ÜLKELERI İKTİDARIN SORUMSUZ POLİTİKALARINA SU TAŞIYOR"

Halk TV sunucusu Şirin Payzın ABD'nin geri adımı karşısındaki hayal kırıklığını şu sözlerle ifade etti;

Madem yaptığının arkasında durmayacaksın cezaevindeki bir mağdur üzerinden ne diye diplomasi oyunu oynarsın.. ABD ve AB ülkeleri Kavala’yı malzeme edip, beceriksiz işlerle iktidarın sorumsuz politikalarına su taşıyorlar..

CAN DÜNDAR: ARANAN FORMÜL BULUNMUŞ

Vatan haini Can Dündar gerilimi düşüren ABD açıklamasını eleştirerek "Aranan formül bulunmuşa benziyor: ABD büyükelçiliği, “Viyana sözleşmesi 41’inci maddesini tanıyoruz” açıklaması yaptı. “İçişlerinize karışmadık” diyerek krizi bitirme çabası." dedi.

ASLI AYDINTAŞBAŞ: 41’İNCİ MADDESİNİ TANIYORUZ DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞLAR

PKK yandaşı paylaşımlarıyla bilinen gazeteci Aslı Aydıntaşbaş da yapılan açıklamalardan rahatsızlığını "ABD büyükelçiliği Viyana sözleşmesi 41’inci maddesini tanıyoruz diye açıklama yapmış. Bu muhtemelen krizi büyükelçileri göndermeden çözebilmek için bulunan “formülün” bir parçası." sözleriyle ifade etti.

Büyükelçiliklerin geri adımına Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk değerlendirmeBüyükelçiliklerin geri adımına Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk değerlendirme

Son dakika: Biden'a özür gibi Türkiye tasarısı! Dikkat çeken detaylar...Son dakika: Biden'a özür gibi Türkiye tasarısı! Dikkat çeken detaylar...

Büyükelçilikler'den Türkiye'nin içişlerine karışma açıklamasıBüyükelçilikler'den Türkiye'nin içişlerine karışma açıklaması

ABD'nin açıklaması sonrası dolar ve altın düşüşe geçtiABD'nin açıklaması sonrası dolar ve altın düşüşe geçti

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63