Aileleri rehin olan İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup: Eşsiz konumdasınız

Hamas'ın elinde ailesi rehin bulunan İsrailliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazarak yardım istedi. Mektupta, "Büyük destekte bulunabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip olduğunuzu düşünüyoruz" ifadelerine yer verildi.

17 Kasım 2023 Cuma 07:45
Aileleri rehin olan İsraillilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup: Eşsiz konumdasınız

Aileleri Hamas tarafından rehin tutulan İsrailliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yardım istedi. 

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün haberine göre, mektupta "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgenin büyük güçlerinden birinin lideri olduğu" belirtilerek, "Büyük destekte bulunabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip olduğunuzu düşünüyoruz" denildi. 

İsrailli ailelerin mektubunda şu ifadeler yer aldı: 

"Ekselansları, 7 Ekim'de kaçırılan ve Hamas tarafından rehin tutulan rehinelerin ailesi olarak benzeri olmayan acı ve ızdıraba yol açan bu krize insanı bir müdahalede bulunmanızı istiyoruz. Kaçırılmalarından beridir çocuklarımız, eşlerimiz ve yaşlı ebeveynlerimizle iletişim kuramıyoruz. Kendilerinden hiçbir haber alamadık. 

Bölgenin büyük güçlerinden birinin lideri ve Orta Doğuda ve Müslüman dünyasında geniş etkisi olan biri olarak büyük destekte bulunabileceğiniz eşsiz bir konuma sahip olduğunuzu düşünüyoruz. Çocuklarımızın, kardeşlerimizin ve ebeveynlerimizin nerede olduklarını bilmiyoruz."

İsrailli rehineleri ne bekliyor?İsrailli rehineleri ne bekliyor?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63