Akşener'in 'gizli' toplantısı ifşa oldu: Kılıçdaroğlu ağabeyim ama kazanamaz!

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İyi Parti lideri Meral Akşener'in, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağabey olarak gördüğünü fakat kazanacak aday çıkartacaklarını söylediğini aktardı.

15 Kasım 2022 Salı 14:30
Akşener'in 'gizli' toplantısı ifşa oldu: Kılıçdaroğlu ağabeyim ama kazanamaz!

Cumhurbaşkanının belirleneceği 2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan olarak belirlenirken, Millet İttifakı hala aday karmaşası yaşamaya devam ediyor. Dün bir toplantı daha yapan CHP, İyi Parti, SP, Deva, GP, DP liderleri yine ortak aday açıklaması yapamadı.

Adaylığını ilan etmesine rağmen Altılı Masa'da destek görmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha kapılar kapatıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, kameralar önünde kesin bir söylemde bulunmasa da, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanabilecek aday olmadığını kapalı bir toplantıda dile getirdiği öne sürüldü.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İyi Parti lideri Meral Akşener'in Adana'daki temasları sırasında iş insanları ile gizli bir toplantı yaptığını aktardı. Yarkadaş, toplantıda bulunan bir dostundan içerik hakkında bilgi sahibi olduğunu öne sürdü.

KEMAL BEY'İ AĞABEYİM OLARAK GÖRÜYORUM AMA...

CHP'li Barış Yarkadaş, Tv100 ekranlarındaki programda şunları söyledi:

"Meral Akşener, Adana'da Bilge Yılmaz ve Ümit Özlale'nin de olduğu bir kapalı ekonomi toplantısı yaptı. Adana'nın önde gelen 50 yakın iş insanı katıldı.

Meral Hanım 'Sizden rica ediyorum basınla bilgi paylaşmayın' diyor. Bir iş insanı arkadaşımla bu toplantının içeriğini konuştum. Meral Hanım'a 'Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

CHP ile aranızda gerginlik var mı?' sorusu yöneltiliyor. 'Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey'i ağabeyim olarak görüyorum.

Ben bu masayı bozdurtmayacağım. Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın' diyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63